Contact

Op deze pagina vindt u o.a. de contactgegevens en onze openingstijden, maar ook de meest recente vacatures.

Contact formulier

Vul onderstaand contactformulier in om ons een bericht te sturen. We beantwoorden uw bericht binnen 2 werkdagen.  Personeel gezocht

  ASV-Services biedt je de mogelijkheid om alleen of samen met collega’s diverse elektrotechnische werkzaamheden aan machines, schakelkasten, debietmeters, etc. bij diverse opdrachtgevers uit te voeren! Werk je het liefst aan projecten met veel afwisseling? Neem contact met ons op!

  Electrical engineer

  Ervaring

  2 jaar

  Deadline

  05-08-2023

  Wij zoeken een:

  – Elektrotechnisch monteur

  Bij ASV-Services BV krijg je bij indiensttreding een contract voor bepaalde tijd die na een proeftijd wordt omgezet in een vast contract. Bij ASV-Services BV staan we als een team, maar de medewerker staat op 1! Heb jij zin om de elektrotechnische projecten van ASV-Services BV samen met je collega’s tot een succes te maken? Laten we dan een gesprek inplannen!

   

  Waarom zou je bij ons geweldige team willen horen?

  Je komt te werken in een groeiend, financieel gezond, informeel en professionele werkomgeving. ASV-Services zoekt medewerkers die toegewijd mee willen bouwen aan het succes van het bedrijf. Wil je doorgroeien? Dat kan, want trainingen/opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

  Goede werksfeer

  Een goede werksfeer maakt deel uit van ons werkplezier. We zorgen er samen voor dat iedereen zich goed voelt binnen het team van ASV-Services BV. Doordat we een kleiner installatiebedrijf zijn ben je bij ons geen nummer!

  Vast Contract

  Je krijgt bij indiensttreding na een bepaalde proeftijd een vast contract. Een passend salaris dat aansluit op jouw wensen en niet onbelangrijk: 25 vakantiedagen. Een bedrijfsauto, mobiele telefoon en laptop horen bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Blijven leren

  Onze medewerkers gaan jaarlijks naar trainingen en cursussen om hun kennis uit te breiden of op niveau te houden.

  Stabiele omgeving

  ASV-Services is een financieel gezond bedrijf. En door klein te blijven, maar groot te denken voeren onze medewerkers de mooiste projecten uit. En samen zorgen wij ervoor dat ASV-Services succesvol is en blijft.

  Bezoekadres

  ma-do  8.00-17.00u
  Vrij       9.00-13.00u

  Koematen 26
  8331 TK Steenwijk

  info@asv-services.nl

  +31 (0)521 571519