Contact & vacatures

 

 

ASV-Services B.V.

Koematen 26
8331 TK Steenwijk
t: +31 (0)521 571519

e: info@asv-services.nl

Bezoekadres (transport)

Koematen 26
8331 TK Steenwijk

 

In verband met ons beleid omtrent de COVID19 pandemie willen wij u verzoeken altijd een afspraak te maken als u ons wilt komen bezoeken!

Direct Contact

Sales                 +31 (0)6 15437258 
Administratie   +31 (0)521 571519
Planning           +31 (0)521 571519

Vestiging

ASV-Services B.V. is gevestigd in Steenwijk, Nederland. Voor Howden/ HV-TURBO zijn wij handelsvertegenwoordiger en servicepartner voor de Benelux. Daarnaast hebben wij met diverse leveranciers afspraken voor levering in de Benelux, maar dikwijls is ons werkgebied Europa breed. Wilt u ons bezoeken? Dan graag eerst telefonisch contact.

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in om ons een bericht te sturen. We beantwoorden uw bericht binnen 2 werkdagen.

  Vacatures

   

  ASV-Services is Hiring!

  Op zoek naar een uitdagende baan binnen elektrotechniek?
  ASV-Services biedt je de mogelijkheid om alleen of samen met collega’s diverse elektrotechnische werkzaamheden aan machines, schakelkasten, debietmeters, etc. bij diverse opdrachtgevers uit te voeren! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Dat kan bij ASV-Services BV!

  Wij zoeken een:

  – Elektrotechnisch monteur

  Bij ASV-Services BV krijg je bij indiensttreding een contract voor bepaalde tijd die na een proeftijd wordt omgezet in een vast contract. Bij ASV-Services BV staan we als een team, maar de medewerker staat op 1! Heb jij zin om de elektrotechnische projecten van ASV-Services BV samen met je collega’s tot een succes te maken? Laten we dan een gesprek inplannen!

  Goede werksfeer
  Een goede werksfeer maakt deel uit van ons werkplezier. We zorgen er samen voor dat iedereen zich goed voelt binnen het team van ASV-Services BV. Doordat we een kleiner installatiebedrijf zijn ben je bij ons geen nummer!

  Vast Contract
  Je krijgt bij indiensttreding na een bepaalde proeftijd een vast contract. Een passend salaris dat aansluit op jouw wensen en niet onbelangrijk: 25 vakantiedagen. Een bedrijfsauto, mobiele telefoon en laptop horen bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.

  ASV-Services BV
  Je komt te werken in een groeiend, financieel gezond, informeel en professionele werkomgeving. ASV-Services zoekt medewerkers die toegewijd mee willen bouwen aan het succes van het bedrijf. Wil je doorgroeien? Dat kan, want trainingen/opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

  Contact
  Interesse? Stuur ons je motivatiebrief en curriculum vitae (CV) toe;
  l.vanos@asv-services.nl
  of
  Postbus 138, 8330 AC, Steenwijk

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dus ook geen uitzendbureaus!

   

   

   

  ASV-Services BV zoekt per direct een;

  • WERKVOORBEREIDER (INDUSTRIËLE) PROJECTEN

  Te laat! Deze vacature is niet meer beschikbaar.