Over het ontstaan van

ASV-Services B.V.

ASV-Services B.V. is ontstaan door het samenvoegen van drie verschillende bedrijven tot één bedrijf met diverse disciplines.

Na een aantal jaren met elkaar samen gewerkt te hebben. Is er door VSV-Advies, Van Antwerpen onderhoud en revisie en Technisch Bureau Soelman besloten om onder één naam verder te gaan. Aangezien de drie bedrijven veel raakvlakken hadden kon er op deze manier een breed opererend bedrijf neergezet worden.

Doordat de bedrijven en vennoten al jarenlang actief zijn op de markt is er veel kennis en kunde binnen het bedrijf aanwezig. De reacties in de markt op het samengaan van de bedrijven waren dan ook allen erg positief. Doel is om op deze manier de klanten nog beter te kunnen bedienen en van dienst te kunnen zijn.
Wat blijft is een bedrijf
met korte lijnen. Iedereen binnen het bedrijf is in hoofdlijnen op de hoogte van de lopende zaken. Hierdoor krijgt u altijd iemand te spreken die u verder kan helpen.

De werkzaamheden van ASV-Services B.V. zijn zeer divers en bestaan uit zowel elektrotechnisch als mechanisch werk. Van het renoveren van een voorbezinktank naar het bouwen van een overstortgemaal of het reviseren van een blower tot aan het controleren van een flowmeter.

Missie en Visie:

Missie

De missie van ASV-Services BV is om een ​​betrouwbare en professionele partner voor de afvalwaterindustrie te zijn én te blijven door te leveren wat onze klanten vragen. En door klein te blijven, behoudt ASV-Services BV haar kracht van korte lijnen en correcte communicatie.

Visie

– Als partner van waterzuiveringsbedrijven de juiste service en producten blijven leveren.
– Als ASV-Services BV doorgaan volgens huidige koers en verbeteren.
– Blijf innovatief voor de vragen en opdrachten van onze klanten
– ASV Services wil met haar medewerkers het allerbeste en biedt daarom een ​​prettige, stimulerende en veilige werkomgeving


Sinds 2019 is ASV-Services BV trots service-dealer en handelsvertegenwoordiger van Howden. Wij leveren voor de markt in Benelux nieuwe HV-Turbo Compressoren en Blowers van Howden. Daarnaast onderhouden en reviseren wij Howden /HV-turbo Compressoren en Blowers in de hele Benelux. 

De Boodschap van Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Howden_Colour_with�20exclusion�20zone-2-1024x583.jpg

Howden-mensen leven om onze producten en diensten te verbeteren en al meer dan 160 jaar draait onze wereld om onze klanten. Deze toewijding betekent dat onze beluchting apparatuur maximale waarde toevoegt aan uw activiteiten. We hebben innovatie in ons hart en elke dag richten we ons erop om u de beste oplossingen te bieden voor uw vitale activiteiten.

Kortom: ASV-Services BV is uw totaalpartner en onafhankelijk specialist voor waterzuiveringen en industrieën!