Over het ontstaan van

ASV-Services B.V.

ASV-Services B.V. is ontstaan door het samenvoegen van drie verschillende bedrijven tot één bedrijf met diverse disciplines.

Na een aantal jaren met elkaar samen gewerkt te hebben. Is er door VSV-Advies, Van Antwerpen onderhoud en revisie en Technisch Bureau Soelman besloten om onder één naam verder te gaan. Aangezien de drie bedrijven veel raakvlakken hadden kon er op deze manier een breed opererend bedrijf neergezet worden.

Doordat de bedrijven en vennoten al jarenlang actief zijn op de markt is er veel kennis en kunde binnen het bedrijf aanwezig. De reacties in de markt op het samengaan van de bedrijven waren dan ook allen erg positief. Doel is om op deze manier de klanten nog beter te kunnen bedienen en van dienst te kunnen zijn.
Wat blijft is een bedrijf
met korte lijnen. Iedereen binnen het bedrijf is in hoofdlijnen op de hoogte van de lopende zaken. Hierdoor krijgt u altijd iemand te spreken die u verder kan helpen.

De werkzaamheden van ASV-Services B.V. zijn zeer divers en bestaan uit zowel elektrotechnisch als mechanisch werk. Van het renoveren van een voorbezinktank naar het bouwen van een overstortgemaal of het reviseren van een blower tot aan het controleren van een flowmeter.

                                                                                                                                                                                                                                   
Directie wijziging

Albin van Antwerpen is vanaf 1 maart 2020 volledig eigenaar van ASV-Services BV geworden. In samenspraak met mede-eigenaren Aalt van de Velde (res. 2017) en Richard Soelman (res. 2020) is overeengekomen dat de leiding over ASV-Services BV volledig wordt overgedragen aan Albin van Antwerpen.

Van Antwerpen; “Bij ASV-Services BV werken mensen die gepassioneerd met hun werk bezig zijn en daardoor wordt een constante werkflow gecreëerd. Daarom blijven klanten komen en blijft ASV-Services BV continue groeien. Wij werken samen als een hecht team en toen het moment kwam om alleen als eigenaar van ASV-Services BV verder te gaan, heb ik dan ook geen moment getwijfeld!”

Sinds de directiewijziging is de groei van ASV-Services BV in 2021 voort gezet en inmiddels heeft ASV-Services 8  medewerkers. Sinds het samengaan van drie bedrijven in 2015 is het bedrijf nu een volwassen en innovatief bedrijf.
In 2020 is een verkoopafdeling ingericht om de klanten van ASV-Services BV nog beter te kunnen bedienen.

 

Missie en Visie:

Missie

De missie van ASV-Services BV is om dé ​​betrouwbare en professionele partner voor de afvalwaterindustrie te zijn én te blijven door te leveren wat onze klanten vragen. En door relatief klein te blijven, behoudt ASV-Services BV haar kracht van korte lijnen en correcte communicatie.

Visie

– Als partner van waterzuiveringsbedrijven en diverse industrieën de juiste service en producten blijven leveren.
– ASV-Services BV koers volgen en verbeteren.
– Innovatief blijven voor de vragen en opdrachten van onze klanten
– ASV Services wil voor haar medewerkers het allerbeste en biedt daarom een ​​prettige, stimulerende en veilige werkomgeving

 


Sinds 2015 is ASV-Services BV service-dealer en handelsvertegenwoordiger van Howden. Wij leveren voor de markt in Benelux nieuwe HV-TURBO Compressoren en Blowers van Howden. Daarnaast onderhouden en reviseren wij Howden/HV-TURBO Compressoren en Blowers in de hele Benelux. Sinds 2007 onderhoud ASV-Services BV ( dhr. A. van Antwerpen, eigenaar sinds 2015) de HV-TURBO compressoren van Howden (destijds Siemens) in de Benelux. Dit is tegenwoordig circa 200 diverse typen Howden /(Siemens) HV-TURBO compressoren en blowers, waarbij 95% van onze klanten een onderhoudscontract heeft via ASV-Services BV.

De Boodschap van Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Howden_Colour_with�20exclusion�20zone-2-1024x583.jpg

Howden-mensen leven om onze producten en diensten te verbeteren en al meer dan 160 jaar draait onze wereld om onze klanten. Deze toewijding betekent dat onze beluchting apparatuur maximale waarde toevoegt aan uw activiteiten. We hebben innovatie in ons hart en elke dag richten we ons erop om u de beste oplossingen te bieden voor uw vitale activiteiten.

 

 

 

ASV-Services BV is dé partner en onafhankelijk specialist voor waterzuiveringen, drinkwaterbedrijven en industrieën.