Over het ontstaan van

ASV-Services B.V.

ASV-Services B.V. is ontstaan door het samenvoegen van drie verschillende bedrijven tot één bedrijf met diverse disciplines.

Na een aantal jaren met elkaar samen gewerkt te hebben. Is er door VSV-Advies, Van Antwerpen onderhoud en revisie en Technisch Bureau Soelman besloten om onder één naam verder te gaan. Aangezien de drie bedrijven veel raakvlakken hadden kon er op deze manier een breed opererend bedrijf neergezet worden.

Doordat de bedrijven en vennoten al jarenlang actief zijn op de markt is er veel kennis en kunde binnen het bedrijf aanwezig. De reacties in de markt op het samengaan van de bedrijven waren dan ook allen erg positief. Doel is om op deze manier de klanten nog beter te kunnen bedienen en van dienst te kunnen zijn.
Wat blijft is een bedrijf
met korte lijnen. Iedereen binnen het bedrijf is in hoofdlijnen op de hoogte van de lopende zaken. Hierdoor krijgt u altijd iemand te spreken die u verder kan helpen.

De werkzaamheden van ASV-Services B.V. zijn zeer divers en bestaan uit zowel elektrotechnisch als mechanisch werk. Van het renoveren van een voorbezinktank naar het bouwen van een overstortgemaal of het reviseren van een blower tot aan het controleren van een flowmeter.


Sinds 2019 is ASV-Services BV trots service-dealer en handelsvertegenwoordiger van Howden.

 

 

Kortom: ASV-Services BV is uw totaalpartner en onafhankelijk specialist voor controle, verkoop, service en nieuwbouw van industriële meet- en regel apparatuur!