Over het ontstaan van ASV-Services

ASV-Services B.V. is ontstaan door het samenvoegen van drie verschillende bedrijven tot één bedrijf met diverse disciplines.

Na enkele jaren samenwerking werd in 2015 door drie bedrijven besloten om onder een naam verder te gaan; ASV-Services B.V. Door veel raakvlakken kon van meet af aan een breed opererend bedrijf worden gerealiseerd met als doel om klanten beter van dienst te zijn. ASV-Services is gespecialiseerd in HV-TURBO Compressoren, flowmeters van gerenommeerde merken en bemonsteringsystemen.
Een deel van het personeel van ASV-Services is in het verleden bij HV-TURBO Nederland (2000 – 2007) werkzaam geweest. Zodoende is de kennis en ervaring van HV-TURBO Compressoren en druk regeling (RWZI/AWZI) zeer uitgebreid. Een ander deel van het personeel is werkzaam geweest bij organisaties in de meet- en regeltechniek en dat geeft ons een voorsprong op het gebied van flowmeters, bemonsteringsystemen, etc.

Tegenwoordig voert onze organisatie, met diverse partnerschappen (zie pagina partners), klein- en grootschalige projecten uit in de Benelux. De projecten worden mono- en multidisciplinair uitgevoerd, gelijk aan het oorspronkelijke doel om klanten uitstekend van dienst te zijn.

De werkzaamheden van ASV-Services B.V. zijn zeer divers en bestaan uit zowel elektrotechnische als mechanische werk; het controleren of installeren van een flowmeter of bemonsteringsysteem, advies procestechniek (regelingen), engineering en nieuwlevering en het in bedrijf nemen van beluchtingscompressoren voor aerobe waterzuivering van rioolwaterzuiveringen.

ASV-Services B.V. is (service)partner voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industrieën.
Wij leveren nieuw en bieden service, onderhoud en diensten aan voor de volgende productgroepen:

– HV-TURBO Compressoren en toebehoren (besturingskasten o.a.)
– Flowmeters (gerenommeerde merken)
– Clamp-on flowmeters
– Rekenwerk (energie)
– Sensoren (temperatuur, druk, niveau)
– eMotoren
– Bemonsteringsystemen

ASV-Services RENTAL
Sinds de oprichting van ASV-Services BV worden HV-TURBO compressoren verhuurt als tijdelijke- of nood beluchting. Deze behoefte blijkt groot te zijn in ons werkgebied Europa gezien de afname van noodbeluchting de afgelopen jaren. ASV-Services biedt HV-TURBO compressoren aan met verschillende druk en flow, zodat we de meeste klanten direct kunnen bedienen. In ons RENTAL programma bieden we naast compressoren ook; ultrasone clamp-on flowmeters, frequentieomvormers, softstarters, eMotoren en monsternamekasten. 

Missie en Visie:

Onze Missie

De missie van ASV-Services BV is om de ​​betrouwbare en professionele partner voor haar klanten te zijn én te blijven. En door relatief klein te blijven, behoudt ASV-Services BV haar kracht van korte lijnen en correcte communicatie.

Onze Visie

 Voor onze waterschap- en industriële klanten willen wij de juiste service en producten blijven leveren. Wij willen op de huidige koers blijven, maar met de ambitie om ons te verbeteren door innovatief te blijven voor de vragen en opdrachten van onze klanten. Daarnaast wil ASV Services BV het beste voor haar medewerkers en biedt daarom een ​​prettige, stimulerende en veilige werkomgeving.

Ons team