Aqua Nederland beurs 2023

In samenwerking met Howden, A Chart Industries Company en Siemens Process Instrumentatie op de Aqua Nederland beurs in Gorinchem

Aqua Nederland beurs 2023

2023-03

Inleiding
Sinds jaren staat ASV-Services op de Aqua Nederland beurs in Gorinchem. Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water en rioolbeheer. Aqua Nederland brengt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samen. Reden voor ASV-Services als totaalpartner voor waterschappen en diverse industrieën om onze specialisme in bepaalde technologiën, maar ook nieuwe innovaties op de markt te tonen aan de bezoekers van onze stand.

Partner Howden
Dit jaar hebben wij onze partners Howden, A Chart Industries Company en Siemens Process Instrumentatie uitgenodigd om de innovaties en technologiën van deze grote organisaties te tonen op onze beursstand.
Howden presenteert de nieuwe Howden Easy Air Turbo Compressor, een zeer effciciente en innovatieve plug-and-play compressor voor de riool- en afvalwaterzuivering industrie. Daarnaast demonstreert een Howden medewerker onze standbezoekers via een touchscreen TV, het unieke monitoringsprogramma Uptime.

Partner Siemens
Siemens Nederland heeft een zeer uitgebreid programma proces instrumentatie voor diverse toepassingen.
Siemens en ASV-Services zijn dit jaar overeengekomen dat wij Siemens gaan ondersteunen als Servicepartner voor Noord Nederland. ASV-Services ondersteunt vanaf Utrecht tot en met de Noordelijke provincies de klanten en opdrachtgevers van Siemens voor inbedrijfname, service, inspectie en storingoplossingen.
Siemens staat op onze stand op de Aquabeurs en kunnen onze stand bezoekers een uitgebreid process instrumentatie programma tonen. Zo presenteren wij op onze stand o.a. een Siemens SITRANS MAG5100W, de flowmeter voor afval en rioolwaterstromen. Maar we laten veel meer zien.

Baumer Dealer
ASV-Services is sinds 2023 dealer van Baumer meet- en regeltechniek. Wij richten ons specifiek op sensoren voor temperatuur-, druk- en niveau-meting en flowmeters. Het leveringsprogramma van Baumer sluit naadloos aan op de Nederlandse markt. Wij laten op onze stand een uitgebreid aantal producten zien dat wij kunnen bieden.

Aquabeurs 2024
De komende Aqua Nederland vakbeurs in 2024, op 19, 20 en 21 maart zal ASV-Services aanwezig zijn met een volledig nieuwe stand en onze partners aanwezig zijn. Wij nemen wederom alle partners; Howden, Siemens en CRA/MAXX mee voor een optimale toelichting en presentatie van onze producten. Zo kunnen wij u wederom alles vertellen over Bemonsteringsystemen, meet- en regeltechniek en Compressoren. Alles voor waterzuiveringen en industrieën. 

Wij zien u graag op onze stand H104! U bent van harte welkom.