Aqua Nederland 2024 Gorinchem

In samenwerking met partners Howden, a Chart Industries Company, CRA/ MAXX en Baumer.

 

 

Aqua Nederland beurs 2024
In samenwerking met onze partners Howden, a Chart Industries Company, CRA/ MAXX bemonsteringsystemen en Baumer hebben we een succesvolle Aqua Nederland beurs neergezet. De Aqua Nederland beurs in Gorinchem bood ons de kans om de innovaties van onze nieuwe producten te etaleren. Het thema voor de 2024 Aqua beurs was dit jaar “De toekomst van watermanagement”.
Onze beursstand is dit jaar weer keurig verzorgd en gebouwd door Boter standbouw en heeft onze stand de herkenbare uitstraling gegeven die onze bezoekers van ons gewend zijn. Samen met onze partners hebben wij onze stand bezoekers meer kunnen vertellen over de oplossingen die wij bieden voor rioolwaterzuivering, drinkwaterzuivering en industrie.

CRA/MAXX
Door de aanwezigheid van de speciale MAXX bemonsteringssystemen op de stand van ASV-Services bood het onze stand bezoekers direct de kans om de uitgebreide mogelijkheden van deze bemonsteringsystemen te bekijken. CRA had een speciale monsternamekast meegenomen die nog niet eerder is getoond. De behuizing is speciaal gebouwd door MAXX GmbH Duitsland om een bepaald type en grootte monster vat in het koelgedeelte te herbergen. Uitstekend voor het opvangen van veel monsters, maar ook voor het reinigen van het vat vanwege de grote opening aan de bovenzijde. Dit type monsternamekast werd zeer goed ontvangen door het grote publiek.

Howden, A Chart Industries Company
Al jaren verbonden met ASV-Services en daarom een vaste waarde voor ons; Howden had dit jaar niet ingezet op de voor Nederland bekende HV-TURBO Compressoren, maar demonstreerde de nieuwe CUBUSTurbo by Howden, een olievrije Highspeed compressor met het bekende Howden VFD systeem en met magnetische lagering. De nieuwe highspeed compressor draagt bij aan een zeer efficiënt rendement, maar nog belangrijker voor onze waterschap en industrie klanten, een zeer gunstig energieverbruik.
Tevens brachten de collega’s van Howden een presentatie mee over het innovatieve ‘NEXUS of clean’. Dit speciale programma voor de behandeling van water en afvalwater draagt bij aan de verwijdering van verontreiniging zoals PFAS, nitraat, medicijnresten etc. De presentatie werd op het grote touchscreen TV tentoongesteld en dat had veel belangstelling van de bezoekers.

Baumer
Voor het eerst dit jaar namen wij de producten mee van Baumer. Het wereldmerk Baumer heeft de markt op het gebied van sensoren mogelijkheden de markt reeds veroverd, maar presenteert voor het eerst op de Aquabeurs haar flowmeters. Op de ASV-Services beurstand werden de flowmeters en luchtvolume-, stroomsnelheid- en temperatuurmeting voor hygiënische en industriële toepassingen tentoongesteld. Wij hebben diverse bezoekers de innovatieve producten van Baumer kunnen presenteren.

Het ASV-team en onze partners Howden, a Chart Industries Company, CRA/ MAXX en Baumer kunnen terug kijken op een zeer geslaagde beurs en wij zien dan ook met veel plezier uit naar de Aqua Nederland beurs in 2025! Onze plek is reeds gereserveerd en wij weten zeker dat wij ook dan weer de bezoekers van de beurs gaan verrassen!