Revisie 2 stuks HV-TURBO Compressoren

 

Recent heeft een waterschapklant ASV-Services opdracht gegeven om 2 stuks HV-TURBO Compressoren van een AWZI te reviseren.

Revisie 2 stuks HV-TURBO compressoren

Revisie
ASV-Services heeft recent 2 stuks HV-TURBO compressoren gereviseerd voor een AWZI in Nederland. Beide compressoren waren volgens het onderhoudsinterval toe aan een service onderhoud. Deze hebben wij aan de hand van het intervalschema uitgevoerd in goed overleg met de klant.

Uitvoering
Revisies van onder andere compressoren, voeren we regelmatig uit in onze werkplaats in Steenwijk. In onze werkplaats hebben we voldoende werkruimte en specialistisch gereedschap beschibaar, indien nodig. Tevens worden revisies op de locatie zelf uitgevoerd. Het transport van de compressoren is door een van onze vaste transporteurs geregeld voor een veilig transport van de klant naar Steenwijk en retour. Nadat de revisie is uitgevoerd gaan de compressoren op transport terug naar de klant om terug geplaatst te worden.
Op de zuivering van de klant staan deze compressoren in een apart compressor- gebouw bovenop de beluchtingstraat. Voor het terugplaatsen van de compressoren dient het dak van het compressorgebouw te worden verwijdert met een kraan, waarna vervolgens de compressor door het dak teruggeplaatst kan worden. Dit levert mooie beelden op, zoals op de foto’s van deze pagina te zien is. De revisie en het transport worden zo strak mogelijk gepland en in overleg met de klant in een zo kort mogelijk tijdbestek uitgevoerd om het zuiveringsproces niet te lang te onderbreken. Het zuivering proces kan worden gecontinueerd, maar dient niet te lang worden onderbroken.
Alst de gereviseerde compressoren teruggeplaatst zijn door het ASV-Services team en geinstalleerd volgens voorschrift worden ze aangesloten op het proces van de zuivering. Tijdens de uitvoering van de gehele opdracht zijn wij scherp op de veiligheid van onze medewerkers en externen.

De revisie van de compressoren is onderdeel van een zorgvuldig onderhoudsplan. De HV-TURBO compressoren zijn de enige compressoren in de markt die met gemak 30 jaar probleemloos gebruikt kunnen worden. Deze compressoren zijn ook weer klaar om vele jaren probleemloos lucht te leveren aan het biologisch proces van deze afvalwaterzuivering.

Zie de afbeeldingen van het revisieproject.