Revisie HV-TURBO KA10 Compressor

Voor een groot wereldwijd opererend industriele klant met een fabriek in Rotterdam (Europoort) heeft ASV-Services een HV-TURBO KA10 compressor gereviseerd.

Revisie industriële HV-TURBO Compressor

2021-09

Algemeen
Onze klant is een internationaal concern met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten.
Wereldwijd heeft de klant 39 productielocaties en 28 verkoopkantoren. In Nederland is het gevestigd in het Botlekgebied en maakt ‘carbon black’, een vorm van koolstof die als grondstof dient voor vele producten zoals autobanden. Dit betekent dat het produktieproces stoffig kan zijn en dit vergt vaak extra van de machines die in het productie proces worden gebruikt. Daarom is het belangrijk dat machines en apparatuur goed onderhouden wordt.

Revisie
Voor de uit te voeren revisie hebben medewerkers van ASV-Services, op locatie bij de klant in Rotterdam, de  compressor uitgebouwd en klaar gemaakt voor transport.
Vervolgens is het volledige tandwielhuis op transport naar onze werkplaats in Steenwijk vervoerd.
Een grote industreel, zoals onze klant, hebben voor een al hun apparatuur zoals de HV-TURBO compressor, veel onderdelen op voorraad en op verzoek van de klant hebben we daar een deel van gebruikt voor dit onderhoud.
De revisie van de compressoren wordt in onze werkplaats uitgevoerd door een specialist HV-TURBO compressoren uit onze organisatie (zie afb.). Die keuze maken we omdat we al het mogelijk en speciaal gereedschap in onze werkplaats aanwezig is.
Een medewerker van de klant heeft onze werkplaats tijdens de revisie bezocht. Daarbij verzocht de medewerker van de klant om de revisie in een kortere tijd uit te voeren dan de gebruikelijke tijd dat we nodig zijn voor een dergelijk onderhoud.
Dit is door juiste planning en extra inzet wel gelukt en na drie dage was de compressor weer op transport richting Rotterdam.

Prestatie
Een hele prestatie van het team van medewerkers van zowel klant, als ASV-Services om in een periode van totaal 4 werkdagen de compressor uit te bouwen, volledig te reviseren en weer in te bouwen in het productieproces.
Maar uiteindelijk gaat het er in onze organisatie om dat we met alle mogelijke middelen onze klanten tevreden stellen.