ASV-Services sponsort wereldkampioen WorldSSP300

Sponsoring van 2-voudig wereldkampioen Supersport300 Jeffrey Buis

 

 

Inleiding
ASV-Services eigenaar Albin van Antwerpen is amateur motorcoureur en wel eens te vinden op een circuit, maar het echte snelle motorrijden op een circuit laten we over aan professionals als Jeffrey Buis. Jeffrey is de indrukwekkend 2-voudig wereldkampioen in de World Supersport 300 klasse!

Road to succes
Jeffrey Buis begon zijn motorsport carrière al op 4 jarige leeftijd. Hij startte op de grasbaan, waar hij derde werd in het Nederlandse kampioenschap. In 2012 stapt Jeffrey over naar de wegrace en in 2020 komt de 18-jarige droom in vervulling; Jeffrey wordt wereldkampioen in de World Supersport 300 klasse! In 2023 weet de coureur uit Steenwijkerwold deze prestatie te herhalen, waarmee hij zich nu als eerste in de World Supersport 300 klasse, 2-voudig wereldkampioen mag noemen!

Sponsoring
Dit vinden wij zo’n unieke prestatie voor onze lokale wereldkampioen dat we hebben besloten om Jeffrey te gaan steunen. Wij gaan Jeffrey volgen in zijn jacht naar zijn derde wereldtitel in de Supersport 300 klasse. De regerend wereldkampioen komt in 2024 uit voor het Duitse team Freudenberg KTM.