Vervanging 5 x filter demper units

Op een RWZI worden de filter/demper units vervangen van de HV-TURBO Compressoren.

 

 

Inleiding

Bij de inspectie van de HV-TURBO Compressoren van onze klanten in inspecteren wij ook altijd de filter-demper units die aan de aanzuigzijde van de compressor zijn gemonteerd. Na 15 jaar blijken de filter demperunits van de compressors van een RWZI in Nederland na inspectie in slechte staat te zijn. Na de inspectie advisren wij de klant door middel van een rapportage. In het advies is ook de vervanging van de filter demper units meegenomen.

Vervanging

Na het ontvangen van de opdracht van de klant worden de filter demper units nagemeten en nieuwe aangeleverd door onze leverancier. Na het inplannen bij de klant worden de oude filterdemperunits vervangen voor de nieuwe. Het team van ASV-Services voert het afvoeren van de oude filter demper units en de installatie de nieuwe filter-demperunits uit in samenwerking met vaste externe medewerkers van ASV-Services en medewerkers van het waterschap.
De vervanging draagt bij aan de levering van schoon lucht in het beluchtingsproces van de zuivering. Daarnaast garandeert het de komende 15 jaar dat de lucht dat door de compressoren wordt aangezogen echt weer schoon is wat bijdraagt aan de goede staat en levernsduur van de compressoren.
Wij zijn blij met onze vast extern teamleden die met een kraan en het leveren van extra handen ons werk een stuk lichter maken en de werktijd inkorten.

Ook bij deze opdracht vinden wij de veiligheid van onze medewerkers en externe medewerkers erg belangrijk en daarom voeren wij projecten en opdrachten veilig en zorgvuldig uit volgens aangegeven regelvoering. Al onze medewerkers hebben VCA vol.