HV-TURBO CENTRIFUGAAL COMPRESSOREN

De Centrifugaal compressoren van Howden (HV-TURBO) kunnen niet worden evenaart. Andere fabrikanten en agentschappen kunnen mogelijk verschillende aspecten van compressoren en hun toepassingen aanbieden. Er zijn er echter geen die kunnen putten uit de diepte en reikwijdte van Howden’s ervaring, of de ondersteuning kunnen bieden bij het selecteren en aanpassen van een compressor die precies voldoet aan de specifieke eisen van een project. Door een combinatie van juiste kennis en uitstekende technische vaardigheden leveren we elke klant een op maat gemaakt (custom made) Turbo Compressor.
Mede door de toepassing van het HV-TURBO “Dual Point Controle”, variabel debiet door middel van variabele schoepenroosters, voordraaiende inlaatgeleidingsschoepen of een combinatie van beide systemen, maakt de Howden HV-TURBO compressoren uniek! [/vc_column_text]

Brochure Howden HV-TURBO Compressoren

Vermogen Enveloppe HVturbo Compressoren type KA2, KA5, KA10, KA22, KA44, KA66, KA80, KA100

HOWDEN EASYAIR(tm) TURBO COMPRESSOREN

Als officiële handelsvertegenwoordiger van Howden levert ASV-Services BV naast de bekende HV-TURBO centrifugaal compressoren nu ook de Howden EasyAir Turbo compressors alternatieve, hoog efficiënte  oplossing voor de beluchting van afvalwaterzuiveringsinstallaties .

Howden EasyAir Turbo maakt gebruik van een combinatie van toonaangevende aerodynamische technologie, magnetische lagering en permanent magnetische motortechnologie om een ​​betrouwbare, compacte en zeer efficiënte turbobcompressor te leveren voor onze klanten in de afvalwaterzuiveringsindustrie.
Uniek besturingssysteem
Door het gebruik van de unieke combinatie van variabele diffusers en een frequentie omvormer (Dual Point Control™) wordt een zeer breed volumetrische regelbereik behaald bij een hoge constante efficiëntie .

De EasyAir Turbo is uitermate geschikt voor inzet bij:

  – Afval-, rioolwaterzuiveringen

  – Drinkwaterbedrijven

  – Industrieën

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Performance-envelope-EAT-1-300x199.jpg
Vermogen enveloppe EasyAir(tm) Turbo Compressoren

 

Brochure EasyAir(tm) Turbo Compressor

 

Howden Roots BlowerHet Roots EasyAir X2-systeem biedt de beste prestatie-engineering in een standaardpakket. Het kan worden geconfigureerd om aan de specifieke eisen van de klant en is geschikt voor druk- of vacuümtoepassingen. Het Roots EasyAir X2-systeem is een in de fabriek ontworpen Blower-pakket dat beschikbaar is voor:

  – Afvalwater- en waterzuivering bedrijven

  – Drinkwaterbedrijven

  – Industrieën

Brochure Howden Roots Blower

Bijgaand; de technische specificatie van de Howden Roots Blowers, type 50, 65, 100, 150 & 200