HV Turbo Differential

HVTURBO CENTRIFUGAAL COMPRESSOREN

De Centrifugaal compressoren van Howden (HV-Turbo) kunnen niet worden evenaart. Andere fabrikanten, consultants en agentschappen kunnen mogelijk verschillende aspecten van compressoren en hun toepassingen aanbieden. Er zijn er echter geen die kunnen putten uit de reikwijdte, diepte en reikwijdte van onze ervaring, of de ondersteuning kunnen bieden die we bieden bij het selecteren en aanpassen van een product om precies te voldoen aan de projectbehoeften. Door de unieke combinatie van kennis en uitstekende technische vaardigheden betekent dat elke klant toegang heeft tot een individueel, precies op maat gemaakt antwoord.
Mede door de toepassing van het HVTurbo “Dual Point Controle(TM)”, variabel debiet door middel van variabele schoepenroosters, voordraaiende inlaatgeleidingsschoepen of een combinatie van beide systemen, maakt de Howden HV-Turbo compressoren uniek![/vc_column_text]

Bijgaand; de technische specificaties van de KA-serie type KA2, KA5, KA10, KA22, KA44, KA66, KA100 (Vermogen enveloppe)

Vermogen Enveloppe HVturbo Compressoren (KA-serie)

Howden HV turbo klein formaat Turbo Compressor
– inlaat flow van ca. 6.000-17000 Nm3/uur en differetieel druk van 0.4 -1.9 bar

Howden HV Turbo groot formaat Turbo Compressor
– Inlaat flow van 40.000-80.000 Nm3/uur en differentieel druk van 0.4 -1.5 bar

HOWDEN EASYAIR(tm) TURBO COMPRESSOREN

Als officiële handelsvertegenwoordiger van Howden levert ASV-Services BV naast de bekende HV-Turbo centrifugaal compressoren nu ook de Howden EasyAir Turbo compressors alternatieve, hoog efficiënte  oplossing voor de beluchting van afvalwaterzuiveringsinstallaties .

Howden EasyAir Turbo maakt gebruik van een combinatie van toonaangevende aerodynamische technologie, magnetische lagering en permanent magnetische motortechnologie om een ​​betrouwbare, compacte en zeer efficiënte turbobcompressor te leveren voor onze klanten in de afvalwaterzuiveringsindustrie.

Uniek besturingssysteem
Door het gebruik van de unieke combinatie van variabele diffusers en een frequentie omvormer (Dual Point Control™) wordt een zeer breed volumetrische regelbereik behaald bij een hoge constante efficiëntie .

bijgaand de technische specificaties van de EasyAir Turbo Compressor type 175, 210, 260 en 300 (vermogen Enveloppe)

Vermogen enveloppe EasyAir(tm) Turbo Compressoren
Howden Roots Blower

Het Roots EasyAir X2-systeem biedt de beste prestatie-engineering in een standaardpakket. Het kan worden geconfigureerd om aan unieke vereisten te voldoen en is geschikt voor druk- of vacuümtoepassingen. Het Roots EasyAir X2-systeem is een kostenbesparend, in de fabriek ontworpen ventilatorpakket dat beschikbaar is voor uw:

• Afvalwater- en waterzuiveringsbehoeften

• Behoeften voor pneumatisch transport en bulkbehandeling

Bijgaand; de technische specificatie van de Howden Roots Blowers, type 50, 65, 100, 150 & 200